Personalkoordinator/Arbetsledare Elektriska i Göteborg

Om tjänsten

Personalkoordinator/Arbetsledare Elektriska
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning, Attraktionsteknik, Fastighet, Parkmiljö samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Beskrivning
Som personalkoordinator och arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare. Du arbetar nära den operativa verksamheten, finns som stöd för avdelningens chef i den dagliga verksamheten och rapporterar till Elchef. Som lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och som arbetsledare blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare/personalkoordinator är du en nyckelspelare i att säkra den operativa driften på el-avdelningen. Du fungerar som en länk mellan den praktiska och operativa hanteringen av medarbetarna och det administrativa planeringsarbetet. Som arbetsledare/personalkoordinator på el-avdelningen har du en betydande roll vid bemanningsplanering och schemaläggning. Du arbetar nära och stödjer områdeschefen vid såväl snabbt uppkomna personalärenden som i arbetet med den långsiktiga planeringen av verksamheten. Inköp av områdets materiel är ett exempel på uppgifter som ligger på den här rollen.
Du är aktiv i verksamheten och verkar för att stärka Liseberg som företag och som varumärke, exempelvis genom att säkerställa en hög kvalitets-, service- och säkerhetsnivå. Du kan medverka vid rekryteringar, vid introduktioner och arbetsplatsutbildningar samt vara delaktig i arbetet med det systematiska arbetsmiljöarbetet.  Som personalkoordinator och arbetsledare är du en förebild i organisationen och arbetar aktivt med att motivera, inspirera och utveckla medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. För att passa i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som elektriker. Har du auktorisation AL (allmän behörighet) så är det ett stort plus.
Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och har erfarenhet och förmåga att leda och entusiasmera andra. Då en arbetsdag innehåller en stor variation av uppgifter behöver du vara flexibel och ha förmåga att se helhet för att kunna strukturera arbetet. Du är ansvarstagande, van att administrera och har ett gott ordningssinne. Att hantera de flesta Office-program gör du utan problem, har du dessutom erfarenhet av inköp och kontering är det ett plus.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen