Personalkoordinator/Arbetsledare Entré och värdar i Göteborg

Om tjänsten

Personalkoordinator/Arbetsledare Entré och värdar
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vi söker en nyfiken och passionerad personalkoordinator/arbetsledare!
Vill du vara med och tillsammans med oss skapa minnesvärda upplevelser för gäster och personal? 
Har du ett positivt förhållningssätt, är trygg i din arbetsroll/yrkesroll, då kan detta vara något för dig. 

Vilka är vi och vad är vårt uppdrag?
I vårt uppdrag har vi alltid de mjuka värderingarna i fokus både när det gäller gäster och våra kollegor runt om i parken. Att stärka Lisebergs varumärke och goda rykte är en viktig del av vårt gemensamma avdelningsuppdrag och vi möter våra gäster utifrån Lisebergs värdeord. Med ett genuint intresse och ett öppet sinne lär vi känna parkens olika gäster och kan på så sätt förutse och tillgodose alla typer av behov. Ett aktivt värdskap som baseras på de relationer som uppstår i mötet med gästerna direkt på plats i entréer och i parken. Som medarbetare på Entré och Värd är vi engagerade, stolta och delaktiga i utvecklandet av Liseberg och Entré och Värd som avdelning – ett team skapat av omtanke för varandra och andra!  

Beskrivning och en del av dina framtida arbetsuppgifter 
Din roll och du som person har en stor betydelse för Entré & Värd. Som personalkoordinator /arbetsledare är du en nyckelspelare som skapar förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sitt uppdrag. Du är delaktig i bemanningsplanering allt från rekrytering, utbildning, schemaläggning till deras arbetsdag i parken. Din kreativitet är viktig i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial för att inspirera och motivera våra medarbetare och du har en självklar roll i introduktioner och arbetsplatsutbildningar.

Du är ett stöd till Områdeschef och ingår samtidigt i arbetsledarteamet som ser till att allt fungerar smidigt för såväl medarbetare som gäst i den dagliga verksamheten. Du förväntas ta egna initiativ med ett lösnings- och samarbetsorienterat förhållningssätt, och trivs med att arbeta med såväl planerade arbetsuppgifter som med kortsiktiga utmaningar.

För att klara uppgiften krävs att du ansvarstagande, öppenhjärtig och uppriktig person som vill andra väl, är lyhörd, omtänksam, effektiv och är samarbets- och lösningsorienterad.  

Vem är du?
Du har i tidigare arbeten visat på god samarbetsförmåga, engagemang och ansvarstagande, och utstrålar glädje och energi. Du har tidigare erfarenhet som arbetsledare och har arbetat med bemanningsplanering. Dina tidigare erfarenheter inom om service och gästbemötande gör att du har en naturlig och professionell framtoning i alla delar av ditt arbete. 

Ödmjukhet, prestigelöshet, uppriktighet och lyhördhet är självklara egenskaper för en personalkoordinator/arbetsledare likaså krävs en god förmåga att kunna lyssna aktivt och kommunicera. Att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt är en självklarhet för dig likväl att finnas till för samtliga medarbetare på Entré & Värd och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå.

Som formell utbildningsnivå har du gymnasiekompetens samt god datorkunskap och är bekväm att använda svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser givetvis positivt på om du har erfarenhet från annan liknande verksamhet eller uppdrag.

Vad gör dig framgångsrik i rollen?
-          Du har en bra service- och kvalitetskänsla i kombination med struktur i ditt arbetssätt
-          Du är effektiv och är passionerad för personalbemanning och medarbetarutveckling
-          Du gillar att skapa relationer och har en förståelse och ödmjukhet för större organisationer
-          Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra men kan ta självständiga beslut.
-          Du har en stabil, trygg, positiv och glad utstrålning

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen