Trainee till Lisebergs Akademi - kock i Göteborg

Om tjänsten

Trainee till Lisebergs Akademi - kock
People & Culture, Liseberg AB

Brinner du för service och matlagning men saknar kockutbildning? Inga problem! Vi utbildar dig till kock på betald arbetstid!

I början av 2023 kommer Lisebergs Akademin starta upp ett traineeprogram för blivande kockar. Nu söker vi dig som vill vara med på resan. Som deltagare i programmet är du tillsvidareanställd från dag ett och får en grundutbildning till kock på betald arbetstid.

Utbildningen i programmet varvar undervisning med en stor del praktik i våra olika restauranger. Efter avslutad utbildningstid får du en placering som kock i något av våra fantastiska restaurangkök. Skulle du efter ditt första år vilja ta ytterligare ett karriärsteg erbjuder vi dig en kortare påbyggnadsutbildning som innehåller mer avancerad matlagning. En kock på Liseberg kan arbeta med allt från fast casual till fine dining – det är din talang och vilja att utvecklas som avgör vad som blir just din plats. Läs gärna mer om våra restauranger och koncept här. Och du har väl inte missat att vi våren 2022 slår upp dörrarna till vårt nya upplevelsehotell Liseberg Grand Curiosa – en plats där även maten är ett äventyr. 

Kvalifikationer
Som trainee i Lisebergs Akademi värdesätter vi ditt engagemang, din ambition och din vilja att lära. Du behöver inte ha någon formell eller dokumenterad erfarenhet av matlagning sedan tidigare, men du bör ha ett brinnande intresse och vara beredd att ta dig an en utbildning som där både teori och praktik ingår. Du behöver kunna tillgodogöra dig undervisning på svenska och du behöver ha fyllt 18 år.

Personliga egenskaper
För att passa som kock-trainee tror vi att du har följande egenskaper: uthållig, gillar att ta ansvar och trivs i högt tempo. Lagarbete genomsyrar arbetet på Liseberg så du trivs med att arbeta i team med olika människotyper mot ett gemensamt mål – att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. För att trivas hos oss på Liseberg ska du vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor och matlagning. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som leder till framgång i vår företagskultur. Många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg. Hos oss är alla välkomna och vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och du delar våra värderingar om alla människors lika värde. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Så – älskar du att laga mat, har en ambition och vilja att utvecklas och lära dig ett yrke i en inkluderande och snäll restaurangmiljö? Är du beredd att arbeta hårt tillsammans med dina Lisebergskollegor och växa tillsammans med dem? Välkommen att skicka in din ansökan i form av cv och personligt brev.  

Har du frågor om trainee-tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Robert Hagsten, rektor Lisebergs Akademi, på telefon 031-766 74 25.

Vi rekryterar löpande till tjänsten och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, senast den 11 december.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen