Intern informatör och producent till Lisebergs Akademi i Göteborg

Om tjänsten

Intern informatör och producent till Lisebergs Akademi
People & Culture, Liseberg AB

Brinner du för utbildning och rörlig bild – allra helst i kombination? Är du en produktiv, pedagogisk, kreativ, strukturerad och lyhörd innehållsproducent? Då kanske du vill axla rollen som intern informatör och utbildningsproducent i Lisebergs Akademi?

Om Liseberg
Liseberg är på en rolig och utmanande resa mot att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vår vision är en arbetsplats där vi skapar värde för våra medarbetare och där medarbetarna bjuds in att vara med i den värdeskapande processen. Vi har en stark och positiv företagskultur idag och vi tror på Service profit chain, det vill säga att om medarbetarna trivs skapar de också det största värdet för Lisebergs gäster.

Om tjänsten
Arbetet med att göra Lisebergs till Sveriges bästa arbetsplats leds från funktion People & Culture, där Lisebergs arbete med HR, utbildning, medarbetarkommunikation och kulturutveckling samlas. Funktionen består av fyra avdelningar: Akademin, HR, Medarbetarresan och Medarbetarservice. Lisebergs Akademi kommer under det första halvåret 2023 realisera och producera nya online-utbildningar för våra medarbetare och vi söker nu en person som kan producera innehållet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bred erfarenhet av att producera rörligt material, gärna med utbildningsfokus. Du har även erfarenhet av att producera innehåll, t ex utbildning, i textformat. Du har sannolikt journalistbakgrund eller erfarenhet från annan medieproduktionsmiljö. Du har dokumenterad erfarenhet av att hantera videoteknik, inklusive redigering, ljud- och ljussättningsteknik. Du har mycket goda kunskaper i Adobe Premiere Pro. Kunskaper i After Effects och erfarenhet av att skapa animeringsfilmer är meriterande. Du kan skriva texter med ett journalistiskt anslag och har en pedagogisk förmåga att fånga människor och situationer i rörlig bild. Du har erfarenhet av att arbeta i miljöer med hög produktionstakt och korta deadlines. Arbetet ställer höga krav på självständighet, egen drivkraft och taktisk förmåga.

Personliga egenskaper
Du är nyfiken, positiv och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med människor i din närhet. Du har hög integritet och kan navigera stadigt bland starka viljor och goda idéer. Du kan hantera en välfylld arbetsdag med balans och känsla för prioritering.

För att du ska trivas hos oss på Liseberg behöver du vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur.

Många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg. Hos oss är alla välkomna och vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och du delar våra värderingar om alla människors lika värde. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen