Inaktiv platsannons

Extrajobb inom HR/rekrytering för dig som är student i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Vi söker dig som vill utvecklas, och bygga karriär inom HR och är intresserad av att ha ett extrajobb vid sidan av dina studier. I din roll kommer du primärt att assistera dina kollegor i den första delen av rekryteringsprocessen. Du kommer bland annat att:

 • Kvalitetssäkraannonser
 • Göra ett första urval av kandidater
 • Initiera den första kontakten med kandidater
 • Övrig administration kopplat till rekrytering

Utöver att vara ett stöd i rekryteringsprocessen kommer du få möjlighet att utvecklas inom HR området och vara delaktig i övrigt arbete som bedrivs inom HR-organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker

Dig som har minst tre terminer kvar av dina studier inom HR/personalvetare eller annan relevant högskoleutbildning. Du har praktisk, eller teoretisk erfarenhet av rekrytering och vill gärna utvecklas inom området. Du är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift.

I den här tjänsten läggs stor vikt på din vilja och driv att få utvecklas och lära dig mer inom HR. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor inom HR men också självständigt så det är viktigt att du trivs med kombinationen. Som person är du positiv, har ett framåtlutat driv och får saker och ting att hända, samt en god känsla för struktur och service.

Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb på mellan 8-15 timmar per vecka och möjlighet till sommarjobb. Du kommer vara en del av ett kompetent, ambitiöst och trevligt HR gäng, som gärna erbjuder en hjälpande hand, eller delar med sig av sin kunskap. Denna tjänst är med andra ord en stor möjlighet för dig som vill få inblick i, och praktisk erfarenhet av verkligt HR arbete. Utöver det sitter vi i trevliga lokaler längst upp på Sveavägen, men det kommer så klart även ges möjlighet att jobba på distans efter överenskommelse.

Vi hoppas att du vill och kan komma i gång att jobba så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lea Mechaiekh via 070-799 03 07 alternativt . Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Ylva Holmberg på .

Varmt välkommen med din ansökan, vi önskar inte personligt brev. Vi jobbar kompetensbaserat och i processen ingår urvalsfrågor, tester, intervjuer och referenstagning.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
 • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

 • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

 • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

 • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

 • Personalrabatt på våra stationer

 • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

 • Utbildningar via interna plattformar

 • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis