Entreprenadingenjör i Hudiksvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Hudiksvall

HälsingeBygg är ett dotterbolag i Sveriges största byggföretag, Peabkoncernen. Vi har det stora företagets styrka kombinerat med det lokala entreprenörskapet. Det finns stor kompetens att tillgå och stora utvecklingsmöjligheter, ett stimulerande och omväxlande arbete med ett spann från ombyggnationer till nyproduktion. Nu söker vi kvalificerade entreprenadingenjörer till HälsingeByggs verksamhet i Hudiksvall.

Vill du bli en i ett drivet och engagerat gäng, som gillar utmaningar och att ha kul på jobbet? Då kan det här vara jobbet för dig.                                                                                

Om tjänsten

Som Entreprenadingenjör i HälsingeBygg kommer du att arbeta med projektets administration och ekonomiuppföljning så som projektekonomi, kontraktsadministration och prognosarbete. Tjänsten innebär kundkontakter och många möten både med kund och internt i företaget samt tillsammans med underentreprenörer - vilket ställer höga krav på ansvar, noggrannhet och förmåga att skapa goda relationer. Tjänsten som entreprenadingenjör erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Om Dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller redovisning och ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet. Alternativt har du tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du ska ha praktisk erfarenhet av kontraktsadministration och projektekonomi.   

Du är:

  • Noggrann, analytisk samt strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team.
  • Administrativt lagd och trivs med att jobba med siffror då det inkluderar stora delar av arbetsuppgifterna.
  • Tydlig och rak i din kommunikation, har en god social förmåga och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Ansökan

Rekrytering och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Hudiksvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hudiksvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen