Entreprenadingenjör i Kiruna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Kiruna

Norrbotten växer och är en av de mest spännande platserna i Sverige. Samhällen flyttas på grund av gruvbrytningen och vid kusten sker stora satsningar inom forskning och industri.

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och metodisk entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Kiruna. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med projektekonomi, kontraktsadministration och projektadministration. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att stötta i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten.

Övriga arbetsuppgifter består i att:

  • Stödja och driva det ekonomiska arbetet  i projektet.
  • Hantera fakturering mot kund och beställare.
  • Stödja projektets prognosarbete och betalplaner.
  • Ansvara för att arbete styrs utifrån kontrakt och avtal samt stödja produktionen i att hantera avvikelser.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet. Du har god dator- och systemvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen.  

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och metodisk i ditt arbete. Du är engagerad och vill gärna utvecklas inom ditt område. Vidare är du en ordningsam person som sätter kvalitet före kvantitet i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga med såväl externa aktörer som kollegor.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Frågor om tjänsten besvaras av:

Daniel Lundberg, Arbetschef, 070-353 35 28

Clara Emmoth, HR-partner, 072-533 40 77

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss kontakt med annonsförsäljare och likande då vi har gjort vårt strategiska val av annonsplats. 

Sista ansökningsdag 2022-12-02

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen