Inaktiv platsannons

Serviceman till bodetablering i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Serviceman till bodetablering

Sökes till Sundsvall

Vi behöver förstärka vår bodverksamhet i Sundsvall med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus.

Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Om rollen

Som serviceman i vår bodverksamhet har du en viktig roll när det gäller underhåll och service av bodarna som ska ut till våra kunder. Våra kunder har olika behov för sina bodetableringar och din uppgift är bland annat att anpassa våra bodar efter kundernas behov och önskemål samt genomföra kontroll av funktioner för att säkerställa att allting fungerar som det ska. Arbete på fält hos kund förekommer, så det är ett krav att du har körkort.

Du ingår i ett team där ni tillsammans jobbar aktivt för att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Om dig

Vi tror att du har någon form av hantverksbakgrund där montage och service varit en stor del. Vidare trivs du i en roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du behöver vara en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse.

Vilka är vi?

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Ullberg, kundcenterchef, på 0725-33 33 66 eller
 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-29

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)