Laboratorietekniker i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Laboratorietekniker

Sökes till Stockholm

Vill du vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår organisation? Trivs du i en ansvarsfull roll och drivs av att vara noggrann och gillar att analysera. Har du ett genuint intresse för teknik, betong och ballast. Vill du arbeta nära kunder, ha jordnära och roliga kollegor? Då kan rollen som Laboratorietekniker vara helt rätt för dig!

Laboratorietekniker betongprovning

Swerock - ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag inom tillverkning av fabriksbetong. Vår teknikavdelning består idag av 6 ackrediterade laboratorier fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar bl.a. analyser av betong, stenmaterial, asfalt, teknisk support, provtagning och produktutveckling mm.

Nu växer vi ytterligare och öppnar ett nytt laboratorium i Enebyberg med fokus på provning och produktutveckling av betong och dess delmaterial.

Om tjänsten

På vårt nya laboratorium i Enebyberg kommer vi att serva flera bolag inom Peabkoncernen och vi siktar på att vända oss mot externa kunder. Vi kommer att utföra provning på betong ballastmaterial och bindemedel med ett brett utbud av olika testmetoder. Tjänsten innebär även att arbeta i nära samarbete med våra produktutvecklare inom forskning och utveckling. Vi söker nu en medarbetare som är redo att bygga upp och utveckla det nya laboratoriet.

Det är en ny tjänst där huvuduppgiften initialt kommer vara att bygga upp den nya betonglaboratorieverksamheten. Som laboratorietekniker hos oss utför man analyser och rapporterar inom sitt verksamhetsområde. Tjänsten innebär även att vara kontaktperson för våra kunder i frågor gällande betongprovningsverksamheten.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

B-körkort är ett krav

Vem är du?

Du har fullgjord gymnasieutbildning. Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi värdesätter ordning och reda. Vi tror att du har erfarenhet, eller stort intresse och kunskap om betongverksamhet.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30/11-2022, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Laboratoriechef Lars Jansson på telefonnummer 073-384 85 70 eller Produktchef Staffan Carlström på telefonnummer 073-384 77 22.

Denna rekrytering sker helt genom Peabs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen