Bar/Reception till Nynäs Havsbad i Nynäshamn

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Nu söker vi dig som vill arbeta i bar och reception på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Vi är också en välbesökt konferensanläggning med utrymmen för både konferens och fest. 

Om rollen

Rollen är en kombinerad bartender- och receptionstjänst där du utöver att leverera utomordentliga dryckesupplevelser till våra gäster kommer att ansvara för receptionen kvällstid. 

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd kvällar och helg.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som är en erfaren och kunnig bartender och som brinner för att arbeta med 5-stjärnig service. Arbetet ställer krav på självständighet, effektivitet och ett öga för detaljer. Som person är du positiv, strukturerad samt gillar att jobba i team. Vidare är du en lösningsorienterad person med god förmåga att hantera stressiga situationer. 

Det är meriterande, men ej ett krav, om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i reception. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö med havet som granne.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Lön enligt avtal eller individuell förhandling efter erfarenhet.

Nynäs Havsbad är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi med passion och stolthet en minnesvärd upplevelse för våra gäster.

Välkommen att ansöka!

 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5855&rmlang=SE

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Nynäshamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nynäshamn | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen