Bolagsjurist till Sodexos huvudkontor i Arenastaden i Solna

Om tjänsten

Vi är mer än bara en arbetsgivare - hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.

Om rollen

Som bolagsjurist stödjer du organisationen med råd och hjälp i juridiska frågeställningar. En viktig del av ditt arbete består i att arbeta med nya kundaffärer såväl mot privata som offentliga kunder. Inom ramen för detta arbete ger du strategiska och juridiska råd, granskar avtalsvillkoren och deltar i avtalsförhandlingar. Vi ser därför att du har kompetens inom kommersiell avtalsrätt.

Ditt arbete kommer även att omfatta områden som offentlig upphandling, tvistelösning, personuppgiftsbehandling, licensavtal, försäkringsärenden etc. I rollen ingår också att skapa och implementera mallar, processer och policydokument samt att genomföra utbildningar. Du kommer att stödja samtliga avdelningar på företaget, såsom sälj, drift, inköp, finans, IS&T och HR. Du kommer att arbeta nära chefsjuristen som du också rapporterar till.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en svensk jur. kand. och senior erfarenhet från bolag eller välrenommerad advokatbyrå. Notarietjänstgöring är meriterande. Erfarenhet av att upprätta, granska och förhandla avtal är viktig då det kommer att utgöra en stor del av arbetet. En mycket god förmåga att uttrycka dig muntligen och skriftligen, både på svenska och engelska, är en förutsättning.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som bolagsjurist hos oss är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du behöver vara serviceorienterad, prestigelös och ha integritet. Självklart är du affärsorienterad och proaktiv samt noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du är pragmatisk och arbetar med juridiken utifrån de relevanta kommersiella förutsättningarna.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll i den svenska och i viss mån nordiska delen i en internationell koncern som inkluderar professionella kontakter både inom och utanför Norden. Du erbjuds flexibilitet och kan kombinera arbete från vårt trevliga kontor i Arenastaden med hemarbete.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 7 december. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan kan endast göras via vår hemsida och annons. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsjurist Erik Made på tel. 0765 02 57 85.

Vi ser framemot din ansökan - Välkommen!

 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5892&rmlang=SE

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen