Inaktiv platsannons

Learning & Development Manager i Göteborg

Om tjänsten

Learning & Development Manager

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi är på en spännande resa! Det skapar ett intressant och omväxlande innehåll i den nya rollen som Learning & Development Manager hos oss.  

Som Learning & Development Manager arbetar du verksamhetsnära, såväl strategiskt som operativt, med kompetensutveckling, lärande och onboarding.  

Ditt uppdrag är att skapa och bygga upp vår satsning av en utbildningsportal och akademi där utbudet styrs av verksamhetens behov. Du ansvarar för att leda, utveckla och kvalitetssäkra våra lärandeinsatser med innehåll, planering och ibland också genomförande av vissa utbildningar och program.   

En naturlig del är att skapa en attraktiv arbetsplats genom att bidra till utvecklingen av vår kultur, våra medarbetare och deras engagemang. Likaså talent management och att skapa bra medarbetarupplevelser. 

Du arbetar koncernövergripande och ingår, tillsammans med fyra HR Business Partners, i People & Culture-teamet och rapporterar till HR-direktören.   

Vi söker dig som har högskoleutbildning, troligen inom HR och flera års erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med utveckling inom Learning & Development. Du är nyfiken på nya trender inom lärande och utveckling och håller dig uppdaterad om vad som händer i omvärlden inom t ex digitala verktyg och e-learning. Du brinner såklart för att utveckla människor, men också koncept och arbetssätt. Kompetens inom området digitala lösningar och hur det bidrar till att stärka HR-arbete, processer och kompetensutveckling är mycket meriterande.   

Du är van att driva egna projekt, har lätt för att samarbeta med andra, och skapar affärsnytta samt engagemang genom lärandeinsatser. Har du erfarenhet från besöksnäringen, eller större tjänsteföretag, ser vi det som en fördel.  

Som person är du driven, tar initiativ och är beslutsam. Du vågar tänka nytt och har ett positivt mindset. Genom ditt proaktiva och konsultativa förhållningssätt, samt din starka sociala och kommunikativa förmåga driver du förändringsarbete på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Dessa egenskaper gör också att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla nivåer i organisationen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt. 

Sista ansökningsdag är den 23 november. I denna rekryteringsprocess använder vi arbetspsykologiska tester och intervjuer som urvalsmetod.  

Välkommen med din ansökan! 

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.
Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommet
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/218
Publicerat 2022-11-02
Sista ansökningsdag 2022-11-23
Dela länkar

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis