Eventsäljare till After Sales i Göteborg

Om tjänsten

Eventsäljare till After Sales

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inom affärsområde Mässor & Möten strävar vi efter att vara navet för de branscher och sektorer vi verkar inom. Vi vill vara arenan för goda möten som skapar förutsättningar för att våra kunder och partners ska utveckla affärer och verksamhet och i förlängningen bidra positivt till branschens utveckling. Vi erbjuder utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter och ansvar på en arbetsplats i ständig förändring tillsammans med engagerade kollegor.

Nu söker vi en affärsdriven Eventsäljare till avdelningen After Sales. Inom After Sales är uppdraget att hjälpa våra utställare på våra olika mässor till ett lyckat mässdeltagande med lösningar för just deras monter.

Beskrivning av rollen

I rollen Eventsäljare After Sales ingår att ansvara för försäljning av monterlösningar till våra utställare på mässor genom att agera som rådgivare och hjälpa dem att nå sina mål med sitt mässdeltagande. Det innebär bland annat:

- Huvudansvar för intäktsbudget på tilldelade projekt
- Proaktiv kundbearbetning
- Bereda underlag till Produktion

Det ingår även periodvis att proaktivt söka upp och bearbeta tidigare utställare när det gäller deras deltagande (yta) på respektive mässa.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundrelaterade roller inom innesälj och/eller kundservice.

Du är social, effektiv, följer upp vad du har lovat och skapar förtroende. Du går igång på försäljning, att nå uppsatta mål och lockas av att arbeta inom mäss- och mötesbranschen. Din ambitionsnivå är hög och du triggas av att bidra till att After Sales når nya höjder och slår nya försäljningsrekord. Våra kärnvärden är Engagemang, Samarbete och Mod och vi söker dig som - liksom vi - tycker att det är en bra beskrivning av hur du vill att arbeta.

Vad vi erbjuder

Ett roligt, stimulerande arbete tillsammans med ett mycket glatt gäng, där laget går före jaget. Vi hjälper varandra till att lyckas med våra uppdrag och nå våra mål. Flera av våra duktiga kollegor i vår verksamhet har passerat After Sales i deras utveckling och karriär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Frågor om tjänsten

Sista ansökningsdag är den 28/11, men skicka in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen