Vi söker Serveringspersonal till Banquet & Event i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker Serveringspersonal till Banquet & Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Serveringspersonal till Banquet & Event
Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och varierande arbete där vi tillsammans vågar testa nya saker, utveckla vår kompetens och nå våra mål med engagemang och en känsla av att vi har kul på jobbet!

Gästen i fokus!
Vi arbetar med allt från det lilla sällskapet upp till flera tusen gäster på bankett, event och mässa. Allt händer här, och det är en spännande drift där ingen dag är den andra lik. 

Vem söker vi
Du som söker är utåtriktad, social, ansvarstagande och engagerad. Du tycker om att ge förstklassig service och jobbar bäst som en del av ett större team. Arbetet är varierande och vi ser gärna att du besitter serveringskunskaper både från bordsservering för större sällskap och event såsom mingel, buffé samt café/food truck-verksamhet. Meriterande är också barristakunskap, barkunskap, fatservering samt kassavana. Arbetstiderna är förlagda alla dagar i veckan inklusive helger och kvällstid. 

För att kunna möta våra gästers frågor och ge hög service ser vi att du kan uttrycka dig obehindrat i tal på svenska eller engelska.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många möjligheter att utvecklas genom att bredda kunskap och erfarenhet. Vi är en stabil och trygg arbetsplats som följer kollektivavtal. Vi erbjuder både visstidsanställning samt enstaka dagar inom avtalsområde HRF.

Ansökan
För att söka denna tjänst behöver du inte skicka in ditt CV eller personliga brev. I denna ansökningsprocess kommer du istället få besvara ett ansökningsformulär med ett antal frågor baserade på vår kravprofil för tjänsten. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du sedan bli kallad på intervju. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka på ”sök jobbet”.

Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!   

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen