Vi söker nu en Strategic Beverage Manager i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker nu en Strategic Beverage Manager

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelser hos oss i våra restauranger och barer. Som ett led i detta tillsätter vi nu en ny och spännande roll hos oss som Strategic Beverage Manager som skall utveckla vårt utbud av drycker. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Strategic Beverage Manager ansvarar du för att utveckla vårt dryckesutbud och koncept för varma och kalla drycker inom affärsområdet Hotell, Mat och Dryck. Du arbetar med strategisk dryckesplanering för alla våra enheter och varumärken som serverar dryck i vår koncern och det innefattar alla våra olika restauranger, bankett- mässor- och eventverksamheten, frukost, roomservice och minibarer. 

Du arbetar tätt tillsammans med vår strategiska inköpare och vår Revenue Manager samt  avdelningen Supply, så vi optimerar samtliga enheter när det gäller dryck, allt för att nå våra estimerade mål och nöjda kundupplevelser. Tillsammans med våra managers för våra olika enheter är uppdraget att utveckla och förbättra vår verksamhet inom dryck. Du ser till att vi har utbildningar inom drycker för våra medarbetare för att skapa produktkännedom och merförsäljning i våra restauranger och barer. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av att jobba med drycker och inköp på en strategisk nivå. Vi ser gärna att du har ett starkt affärsmannaskap och ett helhetstänk. Du vågar tänka nytt och ligga i framkant och du håller dig uppdaterad och lyhörd med trender inom mat och dryck. Du skapar arbetsglädje och utvecklar vår verksamhet framåt. Du vet hur man driver intäkter och lönsamhet kopplat till gästupplevelsen med mat och dryck. 

Vi ser att du kommer från en liknande roll samt har en relevant yrkesutbildning. Vi ser gärna att du har jobbat med inköp. Du bör ha goda datakunskaper och van att arbeta med olika digitala system. Som person är du positiv, engagerad, service- och utvecklingsorienterad. Viktiga egenskaper är att du är social, har ett gott affärsmannaskap, tänker helhet, brinner för dryck och mat i kombination, är resultatfokuserad och strukturerad. Våra kärnvärden är engagemang, samarbete och mod. Hållbarhet är en grundläggande del av vår vision om att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Därför ser vi att du, precis som vi tänker hållbarhet i allt du gör. 

Vad vi erbjuder

En fantastiskt spännande arbetsplats mitt i centrala Göteborg, där ingen dag är den andra lik och där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas inom företaget. 

Du rapporterar till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.
Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/215
Publicerat 2022-11-11
Sista ansökningsdag 2022-12-20
Dela länkar

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen