Konstruktör inom EL med viljan att utvecklas till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Vill du utvecklas i din roll tillsammans med ett härligt gäng som nördar på EL? Då är du varmt välkommen till oss på Sweco!

Varför jobba hos oss?
El- och telesystemen blir mer och mer komplexa och den tekniska kompetensen är viktigare än någonsin, därför arbetar vi på Sweco med de senaste tekniska konsultverktygen för att kunna optimera för våra kunder. Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.   

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då ska du vara med i vårt gäng!  

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Vi vill att din tid på Sweco blir den bästa i ditt arbetsliv.

Din framtida roll
Tjänsten som konstruktör inom el innebär att du tillsammans med erfarna kollegor, upprättar tekniska systemlösningar och projekterar anläggningar för kraft, belysning och säkerhet. Våra kunder återfinns inom till exempel industrisektorn, kontorsfastigheter, bostäder, och andra offentliga samt privata byggnader.

På Sweco kommer du att involveras i projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Du kommer att arbeta med alla installationssystem inom el-, tele-, och säkerhetssystem. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar. En del av dom programvaror vi har till vår hjälp är exempelvis Revit och Autocad/MagiCAD.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet
”Varför jobba med mig? Som ledare är jag involverande och värdesätter min grupps synpunkter och idéer. Vi har en hög trivsel i gruppen och min ambition är att mina medarbetare ska fortsätta trivas och utvecklas i den riktning de önskar. Jag är närvarande och tillgänglig men erbjuder stort eget ansvar. Vill du utvecklas, ta ansvar och ha roligt, då kommer du trivas i vår grupp.” Gruppchef Anders Malmhage 

Dina erfarenheter
För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Bakgrund som elinstallatör
  • Erfarenhet av projektering och att med hjälp av kollegor kunna upprätta tekniska systemlösningar
  • Relevant utbildning från högskola/universitet/yrkeshögskola

Vem är du?
Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 
Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen