Lantmätare / exploateringsingenjör till Sundsvall

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du redo för nästa steg i karriären? Vill du jobba inom en spännande bransch med många roliga uppdrag och samtidigt bidra till ett hållbart samhällsbyggande? Du som har erfarenhet från lantmäterikontor eller exploateringskontor, eller som har jobbat med markförhandling/värdering är välkommen att förstärka det trevliga markförhandlar-gänget på Sweco i Sundsvall.

Varför jobba hos oss?
I vår grupp arbetar 17 personer med kompetens inom såväl projektering och uppdragsledning som formell handläggning och markförhandling. Våra kunder finns inom både offentlig och privat verksamhet. Vi hanterar stora multidisciplinära projekt åt såväl stora industrier på nationell nivå som Trafikverket, men även intressanta projekt på lokal nivå åt entreprenörer och fastighetsbolag. Vi jobbar även som ramavtalsleverantör till Sundvall/Ånge/Timrå kommun inom väg/gata/mark och markingenjörstjänster. Vi sitter i moderna och centralt belägna lokaler i Sundsvall tillsammans med ytterligare nästan 200 kollegor inom Sweco. En stor arbetsplats med fint samarbete och god trivsel!

Din framtida roll
Beroende på erfarenhet och intresse finns möjlighet för dig att utvecklas inom teknikansvar och uppdragsledning, eller att specialisera dig till exempel inom markförhandling för väg- och järnvägsplaner med inventering av registerkartor, fastighetskonsekvensbeskrivningar, fastighetsförteckningar, mm. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara värdering och avtalsskrivning. Vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden.

Ledarskapet
”Jag är en visionär samhällsbyggare som inspireras av utmaningen att medverka till ett hållbart samhälle för alla. Jag vill skapa förutsättningar för en arbetsplats med stimulerande samarbete och god atmosfär. På Sweco strävar vi efter ett långsiktigt hållbart arbetsliv.” Gruppchef Viveca Norberg

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har minst några års arbetslivserfarenhet från arbete med fastighetsrättsliga frågor och/eller värdering. Meriterande är om du hanterar CAD och/eller har kunskap om GIS.

Vem är du?
Som person är du samarbetsinriktad och strukturerad. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. Vi värdesätter ett affärsmässigt förhållningssätt för att skapa och upprätthålla goda relationer samtidigt som du tar ansvar för en god kvalitet på ditt arbete.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 8 januari 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Viveca Norberg
070-391 14 40

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen