Uppdragsledare inom el- och teleinstallationer till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nya medarbetare inom elinstallationer i Stockholm. Vi kan erbjuda spännande uppdrag och en flexibel arbetsplats i ett modernt kontor där du har tillgång till det mesta.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser där du får möjlighet att arbeta i en flexibel vardag med stor frihet under ansvar samt stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att trivas och ha möjligheten att utvecklas på jobbet!

Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Du ges möjlighet att få arbeta med många olika typer av uppdrag och projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Din framtida roll
Vi söker en erfaren uppdragsledare inom el- och teleinstallationer där du:

  • Kommer att leda och samordna uppdragen med ett övergripande ansvar för kvalitet, teknik, ekonomi och uppdragsuppföljning.
  • Hanterar kundkontakter.
  • Ansvarar för att erfarenhetsåterföring och kunskapsöverföring kontinuerligt genomförs.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har minst 10 års erfarenhet i rollen som uppdragsledare. 
  • Har relevant teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjörsnivå.
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Har goda kunskaper inom entreprenadjuridik.

Särskilt meriterande är det om du har praktisk erfarenhet inom elinstallationer som entreprenör.

Vem är du?
Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta på ett strukturerat sätt. Du värdesätter uppdragsplanering och uppdragsuppföljning för ett lyckat uppdrag. Du tycker om att samarbeta och vill tillhöra en grupp som arbetar och utvecklas tillsammans.
För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen