Junior projektledningsroll inom infrastruktur och stadsutveckling i Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en lagspelare som lockas av att vara i ledande roller i projekt inom infrastruktur? Det kan handla om allt från om- eller nybyggnad av gator, vägar, VA eller andra tekniska anläggningar. Vill du vara i samhällsbyggnadsbranschens olika skeden och anta roller som projektering-, bygg- eller projektledare?

Vill du bli en av oss? Då vill vi träffa dig!

Varför jobba hos oss?
Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån. Genom frihet under ansvar och stöttande kollegor avgör du i stor utsträckning själv hur du disponerar de 40 arbetstimmarna per vecka. Vi söker konsulter som verkar i Skåne med utgångspunkt från vårt kontor i Malmö.

Vi är måna om din utveckling och din motivation i de arbetsuppgifter du har. Vi kan erbjuda olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter ditt behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att utvecklas, oavsett vilken utvecklingsväg som passar dig.

Din framtida roll
Hos oss kan du komma att arbeta med olika projektledningsområden inom olika delar av samhällsbyggnadsbranschen i allt från tidiga stadsutvecklingsskeden, planering- och designskedet till genomförandeskedet och förvaltningsfas. Vi jobbar nära våra kunder och hjälper ofta kunderna på beställarsidan med projekteringsledning, byggledning eller projektledning. Just nu har vi möjlighet att ta in en nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör.

Som projektledningskonsult på Sweco arbetar du i en ledande och samordnade roll i bygg- och anläggningsprojekt för Swecos kunder. Du arbetar tillsammans med andra för att uppnå projektens uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

  • Leda och samordna möten såväl internt som externt
  • Följa upp projekt avseende tid, kostnad och kvalitet
  • Administrera och samordna avtal, tillstånd och kontraktshandlingar
  • Samordna och leda byggplatsuppföljning genom kontrollprogram, fältkontroller och arcGIS

På Sweco kommer du att ingå i en grupp med projektledare. Många av oss har en specialistkompetens inom exempelvis kalkyl, arbetsmiljö eller tidplanering. Vi värderar ditt intresse för projektledning och en hållbar samhällsbyggnadsbransch.

Dina erfarenheter
Du som söker ska:

  • Ha en civilingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad eller högskoleingenjörsutbildning inom bygg, anläggning, infrastruktur eller järnväg och är i början av din karriär
  • Vara intresserad av en hållbar samhällsbyggnadsbransch
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Har haft praktik eller erfarenhet i anläggningsbranschen
  • Har haft ledande roller i föreningssammanhang
  • Har erfarenhet av att leda projekt

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och strukturerad. Du förstår vikten av att kommunicera och samarbeta och tar hjälp, hjälper andra för att söka lösningar att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du är kundfokuserad och affärsmässig och tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 4 december 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Charlotte Falck
charlotte.falck@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen