Specialist inom Tele- och säkerhetssystem till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Klappar ditt hjärta lite extra för säkerhetslösningar och vill du jobba med ett engagerat gäng i Göteborg? Då har vi jobbet för dig!

Varför jobba hos oss?
Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Du arbetar främst som specialist med säkerhetstekniska lösningar. Dina arbetsuppgifter kan innefatta bl a teknisk rådgivning, teknikansvar inom projektering, kontroll och besiktning med fokus på telesystem såsom t ex passersystem, inbrottslarm, brandlarm, kallelsesignalsystem och CCTV.

Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med 17 500 medarbetare över hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har relevant teknisk utbildning och erfarenhet inom ditt specialistskrå som konsult eller med liknande arbetsuppgifter som entreprenör.
  • Erfarenhet av konstruktion och projektering av passersystem, inbrottslarm, brandlarm, CCTV.
  • Är ”Behörig ingenjör” för brandlarm, inbrottslarm eller CCTV är meriterande men ej ett krav.
  • Har god allmän teknisk kunskap inom övriga el- och teletekniska system utöver din specialitet.

Vem är du?
Vi tror att du brinner för din specialitet och vill utveckla dina egna kunskaper ytterligare men även vara delaktig i bolagets kompetens- och affärsutveckling. Du vill vara en del av en gruppering som ligger i branschens framkant med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser det som meriterande att du är etablerad och efterfrågad på den lokala marknaden.

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta. Vi ser gärna att du är affärsinriktad och vill bidra till hela bolagets affär.

Ledarskapet
”Som ledare är jag involverande och värdesätter min grupps synpunkter och idéer. Vi har en hög trivsel i gruppen och min ambition är att mina medarbetare ska fortsätta trivas och utvecklas i den riktning de önskar. Jag är närvarande och tillgänglig men erbjuder stort eget ansvar. Vill du utvecklas, ta ansvar och ha roligt – då kommer du trivas i vår grupp”. / Anders Malmhage, Gruppchef 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

22-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen