Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör TA i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vi siktar högt och det gör du med.
På Volvo Cars har vi högt uppsatta mål när det gäller innovation, försäljning samt kundupplevelse och vi utvecklar ny teknik för att vara ledande inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. Om du vill växa tillsammans med andra kunniga människor och skapa en ny framtid för bilindustrin, då har vi jobbet för dig. 
 

Vad erbjuder vi
På Volvo Car Torslanda är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Torslanda arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Torslanda platsen där du kan nå framgång.

 

Nu söker vi Underhållsingenjör till Underhållsavdelningen i Karossfabriken (TA). Som Underhållsingenjör arbetar du med att säkerställa produktionsutrustningars driftsäkerhet genom förebyggande och avhjälpande underhåll. Fabriken är idag indelad i åtta produktionsområden, där varje område har en tilldelad Underhållsingenjör. 


Vad kommer du att utföra 
Underhållsingenjören arbetar med ständiga förbättringar och felavveckling inom sitt område i ett nära samarbete med både produktionsledning och produktionslagen, du kommer ingå i ett processledningslag. Du samarbetar också med andra så som produktionstekniker, processpecialister och övriga underhållsavdelningen för att till exempel kunna eliminera fel och störningar.


Du kommer även att:
•    Ansvara för underhållsarbetet inom ett avsnitt i fabriken.
•    Säkra så att ingående utrustning kan leverera rätt volym och kvalitet i rätt tid till rätt kostnad.
•    Ansvara för ständiga förbättringar genom störningsuppföljning, förebyggande underhåll och reservdelsförsörjning. 
•    Arbeta med interna nyckeltal, mätsystem och kostnader för underhållsarbetet inom området. 

 

Du och dina färdigheter

Vi ser att du har en teknikutbildning på gymnasienivå samt mycket goda kunskaper inom automationsutrustning, robotprocess och styrning. Du har även mycket god kunskap inom elektriska skruvdragarsystem (Desoutter/Atlas Copco) samt goda kunskaper inom vision system (Perceptron/SICK/Cognex) som används på Volvo Cars. Vi tror även att du har goda kunskaper inom skruvförband samt regelverk kring detta. Du måste behärska engelska och svenska i såväl tal som skrift. 

 

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom relevant område, kunskap inom VCT's system och rutiner samt kunskap inom Robot guidning. 


Vem är du? 
Du har en mycket god analytisk förmåga och ser en stor nytta i att planera och prioritera ditt arbete. Du driver förbättringsaktiviteter och förutse vad som behöver göras i nästa steg. Som person tar du ansvar, får saker att hända, är initiativtagande och har kvalitetsfokus i allt du tar dig för. Du trivs med att samarbeta och skapar långsiktiga relationer genom att visa förtroende, respekt och tillit till dina kollegor. För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och agerar lösningsorienterat i de olika situationer som uppstår i jobbet.


Nyfiken på att veta mer

Låter detta som din nya utmaning? Ansök genom att skicka in CV samt personligt brev via vår karriärsida. Vi vill att du ansöker senast 21 november - 2022. Notera att vi inte tar emot ansökningar eller CV via mejl på grund av GDPR. Denna tjänst faller inom IF Metalls avtalsområde. 

 

För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Tekniskt underhållschef, Kajsa De Mello:

telefon +46 708 4152 98

mejl: kajsa.de.mello@volvocars.com

 

För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Berglund

mejl : lovisa.berglund@volvocars.com

 

Vi ser fram emot din ansökan! 
 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)