Underhållstekniker Målerifabriken i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vill du utveckla för att göra livet enklare?
Tycker du det är spännande och utvecklande att jobba i en miljö där det händer mycket? Vill du vara på en avdelning där du får möjligheten att lära dig nya uppgifter och där man strävar efter att se möjliga lösningar i stället för problem? Då kan jobbet som Underhållstekniker på underhållsavdelningen i Målerifabriken vara rätt för dig.

 

 

Vad erbjuder vi?
Som Underhållstekniker arbetar du med att säkerställa produktionsutrustningars driftsäkerhet genom reparationer samt utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. I uppgiften ingår också utredningsuppdrag avseende tekniska störningar, samt att genomföra ombyggnads - och förbättringsarbeten i produktionsutrustningar.

Den högautomatiserade produktionsutrustningen består av PLC-system, robotar, transportsystem, ugnar, ventilationssystem och produktanpassad mekanik. 
Som Underhållstekniker kommer du att arbeta i många olika typer av produktionsutrustningar. Arbetet är förlagt på helgskift, där du jobbar fredag 06:30-14:30 och lördag-söndag 06:30-18:30.

 

Du och dina färdigheter
Vi tror att du har en 2-4 årig utbildning med inriktning mot industriautomation/el-styr eller liknande erfarenhet. Vi värdesätter tidigare praktisk erfarenhet av förebyggande samt avhjälpande underhåll inom el, industriautomation och verkstadsarbeten. Det är mycket meriterande med goda kunskaper i PLC och av robot/felsökning.
 
Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift samt mycket god PC-vana inom både mjukvaru- och hårdvaruområdet. Du behöver ha B-körkort. Har du stort intresse och kunskap inom flera teknikområden är det meriterande för denna roll. Det är även mycket meriterande om du har kunskap/erfarenhet från processindustri samt underhållssystemet Maximo.
 
Vem är du?
Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person. Som person anser du att ett gott samarbete är avgörande för att driva arbetet framåt. Du värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat där du visar respekt och tillit till dina kollegor. Du älskar att lösa problem och har en god analytisk förmåga.
Arbetet är händelsestyrt och ställer stora krav på flexibilitet, så för att du ska trivas i rollen krävs det att du är öppen för förändringar och att du är van att prioritera om. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk.

 

Nyfiken på att veta mer?

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande chef Kristian Kostelac på 0728 80 40 73 eller via mail: .

För information som rör rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Ida Hellberg via mail: .

 

Vi vill att du söker via rekryteringssystemet senast 9 december 2022. På grund av GDPR-lagen behandlar vi inte ansökningar som kommer in via mail.

 

Vilka är vi?

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar och avancerade mobilitetsinnovationer som skyddar människorna i deras omgivning, dem själva samt deras nära och kära.

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.  

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen