Inaktiv platsannons

Fordonstekniker - Vehicle Propulsion Workshop i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vi skapar vår egen framtid och det gör du också

På Volvo Cars har vi högt uppsatta mål när det gäller innovation, försäljning samt kundupplevelse och vi utvecklar ny teknik för att vara ledande inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.

Om du vill växa tillsammans med andra kunniga människor och skapa en ny framtid för bilindustrin, då har vi jobbet för dig.

 

Vad erbjuder vi?

Vehicle Propulsion Workshop (EP-verkstaden) bygger om, utrustar, uppdaterar och underhåller provbilar samt avrustar efter genomförda prov. Tillsammans med våra kunder hittar vi nya lösningar och vårt bidrag är den tekniska kunskapen om provobjekten. Vi är stöd till myndigheter under certifieringsprocessen för nya bilar och utför svetsning och bearbetningsarbete vid behov.

Vi stöttar även med vår tekniska kunskap under expeditioner över hela världen!

 

Vad kommer du att utföra?

Du kommer i huvudsak arbeta med att bygga om provbilar med mätutrustning, givare och provmaterial inför provning samt avrustning efter genomförda prov. Vid behov kommer du assistera som teknisk support vid expeditioner, både inom och utanför Sveriges gränser. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs i enlighet med de överenskommelser som är gjorda, och att metoder och rutiner följs.

 

Du och dina kompetenser

Vi ser att du som söker har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Har du erfarenhet av arbete med elektrifierade fordon är det meriterande, likaså om du har arbetat med mjukvarunedladdning och felsökning. Svetskunskaper (MIG och TIG-svetsning) ses också som meriterande.

God PC-vana, B-körkort och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, är krav. Vi vill också att du är flexibel gällande arbetstider och öppen för resor i tjänsten.

 

Du som person

Vi söker dig som är engagerad, initiativrik och öppen för att lära dig framtidens teknik. Du är ansvarstagande och ordningsam, samt tycker om att anta utmaningar. Vi arbetar tätt med våra kunder i olika projektfaser, så att ha ett starkt kundfokus är en förutsättning för att trivas i rollen. Flexibilitet är viktigt, då du förväntas kunna stötta andra verksamheter inom området vid behov. 

Att du har ett stort intresse för produkten ser vi som en självklarhet!

 

Nyfiken på att veta mer?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande chef Ulf Mellbin på 0728 85 24 25, eller via mail: .

För information om rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Ida Hellberg via mail: .

Vi vill att du ansöker senast 25 november 2022. Pga GDPR-lagen behandlar vi inte ansökningar som kommer in via mail.

 

 

Vilka är vi?

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar och avancerade mobilitetsinnovationer som skyddar människorna i deras omgivning, dem själva samt deras nära och kära.
 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.  

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis