Inaktiv platsannons

Säljare Kassan 50%, XXL Sport & Vildmark i Umeå

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

 Våra varuhus är indelat i fem avdelningar: Sport, Running & Training, Leisure & Youth, Outdoor & Hunting, Ski & Bike and Sport tech, After Sales (Workshop, Cashier, Storage) På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område.

 

Säljare Kassan 50%

Om tjänsten
Kassan är avdelningen för dig som vill ge kunden den bästa tänkbara avslutande servicen och därmed också knyta ihop säcken av köpupplevelsen.

Dina uppgifter är att möta våra gäster i kassan, att skapa försäljning genom mekaniskt försäljning och korta säljsamtal. Du är säljare i varuhuset, vilket betyder att du har arbetsuppgifter utanför det mer klassiska kassaarbetet

Du är en del av After Sales-teamet i varuhuset och jobbar nära kassansvarig.

  

Din profil
Vi söker en sportintresserad person som gillar försäljning, struktur och gillar arbeta i en miljö med högt tempo.

Meriterande om ni tidigare har arbetat i butik eller annat i serviceyrke. Vi ser gärna att du är social, passionerad, effektiv och alltid sätter kunden först. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har även goda datakunskaper.

Om all kunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

För rätt person finns möjlighet att hjälpa till på andra avdelningar.

 

 

Arbetsplats: Umeå

Arbetstid: Deltid 50%, varierande arbetstider och arbete varannan helg.

Lön: Enligt kollektivavtal samt bonus.

Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån provanställning

Tillsättning: 6 december , eller enligt ök.

 

Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen att höra av er med frågor.

Löpande urval kan ske.  Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.

 

 

Vi tror att utbildning gör det roligare att gå till jobbet och varje år ger vi medarbetare möjligheten att träffa kollegor och leverantörer för att lära sig mer om våra produkter. Vi erbjuder dessutom bra personalrabatt, friskvårdsbidrag och rabatt hos flera gymkedjor.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Berätta för oss hur din entusiasm kan hjälpa oss att nå vår vision om att bli den främsta destinationen för sport- och friluftsliv i Europa! Vi växer så att det knakar och erbjuder dig en arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor och där det alltid finnas möjlighet till mer ansvar och personlig utveckling.

Län:
  • Västerbotten
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:

2022-11-25

Tillträde:

2022-11-25

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Adress:

Gräddvägen 1 90620 Umeå

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis