Inaktiv platsannons

Säljande Lagermedarbetare 60%, XXL Sport & Vildmark i Umeå

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

 Våra varuhus är indelat i fem avdelningar: Sport, Running & Training, Leisure & Youth, Outdoor & Hunting, Ski & Bike and Sport tech, After Sales (Workshop, Cashier, Storage) På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område.

 

Lager 60%

Om tjänsten
I rollen som lagermedarbetare kommer du arbeta för att optimera logistikflödet mellan lager och varuhus enligt framtagna strategier och uppsatta mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa hög lagerkvalitét, både gällande ordning och reda såväl som korrekta lagersaldon samt ett påfyllt varuhus.

Att mottag, in- och utleveranser och inventeringar genomförs korrekt och enligt uppsatta rutiner. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i syfte att effektivisera och maximera försäljning och kundnöjdhet.

Du är en del av After Sales-teamet i varuhuset och jobbar nära Lageransvarig och övriga kollegor.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Varumottagning
  • Varupåfyllning i Varuhuset
  • Exponering i Varuhuset
  • RFID märkning av produkter
  • Hjälp avdelningar med sälj och kundmöte

 

Din profil
Vi söker en sportintresserad person som gillar försäljning, struktur och gillar arbeta i en miljö med högt tempo.

Meriterande om ni tidigare har arbetat på lager eller i butik. Vi ser gärna att du är social, passionerad, effektiv och alltid sätter kunden först. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har även goda datakunskaper.

Om all kunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

För rätt person finns möjlighet att hjälpa till på andra avdelningar, framförallt kassan.

 

 

Arbetsplats: Umeå
Arbetstid: Deltid 60%. Vardagar, varierande tider. Oftast: Måndag och Fredag 06-11. Tisdag och torsdag 13-18. Helger kan förekomma enstaka ggr per år.
Lön: Enligt kollektivavtal samt bonus.
Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån provanställning
Tillsättning: dec, eller enligt ök.

 

Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen att höra av er med frågor.

Löpande urval kan ske.  Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.


Vi tror att utbildning gör det roligare att gå till jobbet och varje år ger vi medarbetare möjligheten att träffa kollegor och leverantörer för att lära sig mer om våra produkter. Vi erbjuder dessutom bra personalrabatt, friskvårdsbidrag och rabatt hos flera gymkedjor.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Berätta för oss hur din entusiasm kan hjälpa oss att nå vår vision om att bli den främsta destinationen för sport- och friluftsliv i Europa! Vi växer så att det knakar och erbjuder dig en arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor och där det alltid finnas möjlighet till mer ansvar och personlig utveckling.


Län:
  • Västerbotten
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2022-11-25

Tillträde:

2022-12-06

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Adress:

Gräddvägen 1 90620 Umeå

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb