Hudterapeut till Skincare corner Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 18 november 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

På Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Som säljare med just dina kunskaper inom skönhet ska du vara den som ge våra kunder detta.

Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande Hudterapeut vi söker till vår avdelning Skincare corner.

På ytan finns en mix av märken såsom Helena Rubenstein, Barbor, Excuviance, Murad, Medik8, Comfort Zone, Bioline, Aurelia, Klairs, Br. Barbara Sturm, Mantle, One ocean Beauty, Dermaceutic, Enoemey, Akademikliniken, Beauté Pacifique och Élévatione. Har du erfarenhet eller är nyfiken på dessa märken, tveka inte att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder dig

Som Hudterapeut på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Du kommer bland annat att;

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Hudterapeut behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du kommer att rapportera till Avdelningschef för skönhet.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna med inriktning skönhet
  • En utbildning som hudterapeut
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är en driven person med inspirerande idéer. Att hålla ett högt tempo och vara flexibel är en självklarhet för dig. Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 30 h/vecka som förgås av en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 09.00 och 20.00 där även helger ingår. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så fort som möjligt. Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen