Solution Architect Supply Chain & Logistics på Coop Sverige i Solna

Om tjänsten

Solution Architect Supply Chain & Logistics på Coop Sverige

Vi vet att kraften i moderna IT-lösningar och förmågan att arbeta datadrivet kommer att vara nyckeln till framgång för vår affär och vår framtid. Coop Sverige har kommit långt genom de system och dedikerade medarbetare som lagt grunden för vår fortsatta utveckling som att av Sveriges ledande och grönaste varumärken.

Vi stärker nu vårt team inom IT Logistik & Supply Chain. Vi söker dig som har både potentialen och erfarenheten i ditt kunnande inom relevanta systemlösningar och processer för att utveckla och effektivisera affärskritiska verksamhetsprocesser.

Som Solution Architect är du en viktig del i att utveckla hållbara IT-lösningar, vara verksamhetens rådgivare och vara en nyckelspelare i arbete och beslutsprocess för utveckling och lösningar. Rollen ställer krav på god samarbetsförmåga och lyhördhet och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, analytisk och lösningsorienterad med förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv.

Vi är i implementationsfasen av en verksamhetsomspännande transformation och ska nu forma förvaltningen för vårt verksamhetsstöd där vårt helautomatiserade nya Centrallager i Eskilstuna blir navet för stora delar av vårt varuflöde. Vår yttersta uppgift är att säkerställa att våra kunder i Coops 800 butiker alltid erbjuds efterfrågade och kvalitativa varor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Säkerställa att Coop's målarkitektur efterlevs utifrån gällande principer och mål
  • Delta i utveckling och förvaltning av Coop's målarkitektur inom ditt område
  • Vara stöd i att översätta krav till design av tekniska lösningar och säkerställa påverkan på överordnad arkitektur
  • Stödja verksamhet och utvecklingsteam i frågor rörande arkitektur och lösning

Vi söker dig som helt eller delvis känner igen dig i följande:

  • Erfarenhet från retail- och dagligvarubranschen (FMCG) med kunskaper inom Supply Chain Management, logistikprocesser samt gärna automatiserade lagerlösningar
  • Kunskap och erfarenhet inom något eller några av följande systemområden (företrädelsevis SAP): ERP, WMS, TMS
  • Lösningsarkitekt eller applikationsexpert med erfarenhet från relevant verksamhet, gärna med bakgrund inom systemutveckling
  • Vana av att arbeta i tvärfunktionella projekt
  • Erfarenhet från att arbeta med förvaltning och i verktyg såsom JIRA och Solution Manager
  • Kommunikativ på engelska och svenska

Vi erbjuder dig

På Coop arbetar vi med branschledande system och verktyg för optimala verksamhetsstöd och nytta. Här kommer du att utvecklas snabbt inom ditt område och ha stora möjligheter att vara med och ge ditt bidrag till den gemensamma utvecklingen. Dagligvaruhandeln är en stabil och långsiktig bransch, Coops erbjudande är nödvändigt och en viktig del i omställning mot en grönare och hållbar framtid.

Du kommer att vara del av en företagskultur präglad prestigelöshet, initiativförmåga och starka värderingar. Vi tar gemensamt ansvar och har en stark vilja att hjälpa varandra att lyckas. På Coop arbetar vi för våra 3,5 miljoner medlemmar och är därmed Sveriges i särklass största kooperation.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen