Inaktiv platsannons

Butikssäljare Fisk & Delikatess - Coop Tidaholm

Om tjänsten

Coop Tidaholm söker nu dig som är serviceinriktad och vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige!

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visat äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Vi söker dig som vill vara med och göra våra manuella diskar till succéer! Vi vill att du som söker har en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes och vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

I din roll kommer ingå allehanda arbetsuppgifter som förekommer i en butik men ditt huvudfokus kommer att vara att betjäna butikens manuella diskar.

Som butikssäljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös, trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i att hantera stressade situationer.

Tidigare arbetslivserfarenhet från dagligvaruhandeln och särskilt från arbete med delikatess och fisk ser vi som mycket meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde snarast enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar och är förlagda både på dagtid och kvällar/helger. Rekrytering sker löpande tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning.

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tidaholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tidaholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis