Inaktiv platsannons

Kvalitetsutvecklare i Solna

Om tjänsten

På Coop blir du en del av Sveriges största konsumentkraft. Med 3,5 miljoner medlemmar har vi större kraft än någon annan att påverka. Vi som jobbar på Coop Sverige arbetar med att driva mat-Sverige framåt och göra det mer hållbart, transparent och tillgängligt att handla mat. Vi utvecklar hållbara matvaror och matvanor samtidigt som vi inspireras av att pröva något nytt. För om fler gör som Vi utvecklas hela mat-Sverige - häng på!

Nu söker vi en Kvalitetsutvecklare

Coop Kvalitet driver och utvecklar arbetssätt för att integrera kvalitetsarbetet inom hela Coop. Vi har ett övergripande ansvar längs hela kedjan från inköp till butik genom stöttning med verktyg och samordning. Vårt arbete ska leda till systematiskt arbete med livsmedelssäkerhet, receptfria läkemedel, alkohol och tobak inom Coop. Detta sker för butik genom att utveckla och förvalta butikernas kvalitetsledningssystem Coop Egenkontroll och genom kompetensstöd till affärsområden inom Coop. Kvalitetsutvecklarens ansvarsområde är också att utveckla och samordna underlag och stöd för interna och externa revisioner, utbildning, hantering av produktlarm, leverantörsdialog etc. Vid hantering av produktlarm förekommer arbete utanför kontorstid enligt rullande schema. Som Kvalitetsutvecklare utgör du en viktig länk mellan Coop centralt och den butiksdrivande verksamheten i föreningarna. Kontakt med myndigheter och branschorganisationer förekommer också i tjänsten.

Anställning

Tjänsten är ett vikariat, på heltid, med start februari 2023 till februari 2024 eller enligt överenskommelse. Placeringsort är i vårt huvudkontor som ligger i Solna Business Park. Resor kan förekomma i tjänsten och vi tillämpar hybridarbete. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2022-11-27. Så ta chansen att ansöka redan idag, vi vill veta mer om dig!

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis