Inaktiv platsannons

Butikssäljare Coop Österplan i Örebro

Om tjänsten

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv som vill se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning.

Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer att vara butikens ansikte utåt och det kräver att du på ett professionellt sätt kan tillgodose våra kunders behov. För att lyckas i rollen som butikssäljare hos oss ser vi att du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och trivs i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bland annat innebära

  • Spelbutik
  • Kassa
  • varuplock

Tjänsten är på ca 25 tim/vecka med en provanställning till en början

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll- och helgpass. Tillträde enligt överenskommelse. Eftersom dina arbetsuppgifter främst är allmänna göromål i butik som kassa, varuplock, spel och bröd tidigare erfarenhet inom dessa områden är meriterande.

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis