Inaktiv platsannons

A-ansvarig Kolonial - Coop Kallebäck i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Kallebäck till en succé!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du ska tillsammans med dina kollegor se att våra kunder möts av branschens fräschaste färskvaruavdelning alla dagar i veckan. I din roll ansvarar du för uppföljning av försäljning mot budget samt arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av detalj- eller dagligvaruhandeln sedan tidigare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstiderna varierar och är fördelade på dag- och kvällstid samt helger.

Publicerad den

18-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb