Bagare/Konditor - Stora Coop Skövde

Om tjänsten

Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker!

Våra kunder ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och ett bemötande i världsklass.

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar för att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och kreativitet.

Som bagare/konditor ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. I dina arbetsuppgifter ingår allt ifrån brödproduktion till att arbeta med butikens cateringverksamhet, baka tårtor, göra konditorivaror, sköta beställningar, kampanjer, leverantörskontakter till att planera recept. Det är viktigt att du har en känsla att se trender och nyheter för att i kombination med våra kunders unika önskemål hela tiden maximera försäljningen.

Att du har tidigare dokumenterad erfarenhet och/eller relevant utbildning inom området bageri konditori är ett krav. Vi ser också att du har kunskaper inom hygien och säker hantering av råvaror.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 tim/vecka. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen