Butikssäljare Deli - Coop Munkebäckstorget i Göteborg

Om tjänsten

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för mat och försäljning, och där du vill vara med och göra vår delikatessavdelning ännu bättre. Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarstagande.

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en butik i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Vi värdesätter att du är flexibel, serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi sätter stort värde i att du är glad och utåtriktad och att du älskar mat och personlig försäljning. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter men ditt fokus kommer att vara på den manuella delikatessdisken och färskvaror. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav. Rätt person med rätt inställning är viktigare än tidigare erfarenheter. Vi söker driv och viljan att lära sig nya saker.

Tjänsten är ett vikariat på 25 tim/veckan med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar och förekommer både dagtid, kvällar och helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen