Extrapersonal Coop Sala

Om tjänsten

Vi söker dig som är serviceinriktad, matintresserad och positiv som vill se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik, du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter på butikens alla avdelningar.

  • kassaarbete

  • förbutik

  • varuplock

  • exponering

Tjänsten innebär extraarbete vid behov och arbetstiderna varierar mellan dag, kväll- och helgpass. Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja din upplärning omgående där tidigare erfarenhet av butiksarbete anses meriterande. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sala | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen