Inaktiv platsannons

Handläggare till Internationellt bolag i Södertälje

Dreamwork söker efter en Handläggare till Internationellt bolag.

Om tjänsten

Kort om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en handläggare till backofficeavdelning för ett stort bolag i Södertälje. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är – med start omgående.
Du blir anställd som konsult via oss på Dreamwork.

Mer om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team som arbetar backoffice. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande ärenden via mail och via vår kunds affärssystem.
Du kommer att arbeta i flertalet olika system och du kommunicera med kunderna både via mail och telefon. Kunden har ett flexibel och modernt kontor/arbetssätt där möjlighet till visst distansarbete finns.

Din profil
Vi söker dig med minst gymnasieexamen och som tidigare arbetat liknande arbetsuppgifter. Du är en duktig administratör som är van att hantera kunder på ett professionellt sätt. Det är även viktigt att du är en flexibel och strukturerad person som med lätthet kan samarbeta med dina kollegor. Vi ser även att du gillar att ta ansvar och har förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter. Som person är du positiv och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du ska ha en stark kommunikativ förmåga och formulera dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från bilbranschen.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen, urvalet sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Publicerad den

11-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola