Inaktiv platsannons

CONTENT MANAGER i Stockholm

JobBusters söker efter en CONTENT MANAGER.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi söker en Content Manager till vår kund som är ett detaljhandelsföretag! I rollen kommer du tillsammans med andra Content Managers, diskutera kvalité på innehåll, följa statistik och testa nya vägar för att hela tiden leverera och nå mål. Att jobba SEO-drivet och anpassa innehållet därefter är en självklarhet för dig på samma sätt som att välja foto med omsorg och säkra helhetsupplevelsen för mottagaren. Du kommer ringa in uppdrag som är sålt till leverantör och lägga upp en plan baserat på vad leverantören vill lyfta, måltal och tekniska möjligheter. Innehållet kan variera från en landningssida med olika typer av innehåll till en enkel banner, därefter skapar du innehållet och inväntar godkännande beroende av hur avtal med leverantör ser ut och sedan ansvarar du för att publicera innehållet. Under kampanjperioden håller du ett öga på hur innehållet presterar och agerar om det inte levererar på den tänkta nivån. Efter kampanjens slut följer du upp resultatet och levererar sammanställningen av resultat och analys. Till en början får du stöttning av digitala analytiker men på sikt ser vi att du blir självgående även i detta område. Du prioriterar arbetet utifrån ett affärsperspektiv och känner dig säker på i vilken ordning du ska jobba med leverantörerna. Förutom enskilda möten som berör leverantörssamarbetet deltar du i möten enligt agila metoden som sprintplanering, incheckningar samt utvärdering och demo.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- En relevant utbildning eller ett/något år arbetserfarenhet av liknande tjänst
- Erfarenhet av att ta fram SEO-analyser
- Erfarenhet och kompetens från YouTube
- Erfarenhet av att skapa och utveckla genom att ta fram idéer och kreativ kommunikation i form av bild och text inom olika kanaler
- Du har koll på trender och förstår vår kunds målgrupper och intressenter
- Du vill gärna bidra till den hela kreativa processen från idéer till leverans
- Goda kunskaper i Photoshop och Microsoft Office
- Flytande i svenska

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Content Manager hos vår kund ser vi att du har ett stort driv och engagemang. Du har en god samarbetsförmåga, är starkt kommunikativ och har ett intresse för människor. Du vet hur man håller en professionell nivå såväl externt som internt. Vidare är du flexibel, noggrann och strukturerad. Det är även ett plus om du har ett intresse för mat!

Lön
Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till , med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm, vår kund har i regel 3 dagar på kontoret och 2 dagar flexibelt. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske . Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Content Manager, Content Creator, Stockholm, Remote

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola