Inaktiv platsannons

TOP JOB

Receptionist till Coor i Stockholm

COOR söker efter en Receptionist till Coor i Stockholm.

Om tjänsten

Älskar du att hjälpa människor och ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna? Har du dessutom en lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov? Då är detta jobbet för dig!
Som receptionist på Coor gör du stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ, och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor.
Om rollen
Som receptionist är du kundens ansikte utåt och möter samtliga besökare på ett trevligt, professionellt och serviceinriktat sätt samt säkerställer att befintliga besöksrutiner följs. Vi arbetar med arbetsrotation med nära samrbete med dina kollegor och arbetet utförs hos flera kunder där du får ett stort eget ansvar och har en variation i dina arbetsuppgifter . Du arbetar självständigt i rollen samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med kollegor, kunden och leverantörer.
Exempel på arbetsuppgifter

  • Leverera service på hög nivå och välkomna både besökare och kollegor i receptionen och runt omkring på kontoret.
  • Sköta bokningar, svara i telefon och mail samt hantera post och paket samt administrering av passerkort och nycklar
  • Ta emot och hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
  • Kontakt med interna och externa leverantörer för kaffemaskiner, vattenmaskiner, varuautomater och övriga serviceleverantörer
  • Förberedelse av mötes- och konferenslokaler samt hålla en god standard omkring reception, konferens, personalkök och vid behov även kontorsytorna.
  • Hantering av kaffemaskiner, pentryn och catering
Tjänsten är placerad i Stockholm och är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar en provanställning på 6 månader och du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 08-17.
Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan en anställning kan erbjudas.
Vår kandidat
Du har tidigare erfarenhet från en likvärdig tjänst inom service eller med arbetsuppgifter som vi bedömer som relevanta. Har du tidigare erfarenhet från arbete i reception med konferens och cateringhantering så är detta meriterande. Vidare ser vi att du har en god datorvana med grundläggande kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.
Personliga egenskaper
Vi söker en självgående, positiv och serviceinriktad person med säkerhetstänk och god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Då arbetsuppgifter varierar ser vi även att du är flexibel och strukturerad med en förmåga att kunna prioritera och lösa eventuella problem som kan uppstå. Ett driv och engagemang är något vi värdesätter då du tillsammans med kollegor och kunden kommer arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten.
Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla #x202F;Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av ;
Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
Vid frågor om rollen kan du kontakta rekryterande chef Maud Miller, Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola