Vi söker truckförare till kommande högsäsong i Jönköping

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vi söker truckförare till kommande högsäsong.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Snart är det vår högsäsong och vi söker därför just dig som hungrig på att arbeta under oktober, november och december månad med chans till förlängning vid god prestation och arbetsvilja. Är du en effektiv, snabblärd och noggrann person som trivs med ett fysiskt arbete och som söker nya utmaningar? Då har vi rätt jobb till dig!

Du kommer få en roll som ambulerande konsult, vilket innebär att du tar uppdrag hos våra kunder, samt våra egna lager i Jönköping. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och kan bestå av allt från truckkörning, orderhantering, packning av varor, till att skifta däck eller arbeta som montör. Du kommer att placeras på uppdrag av din konsultchef med hänsyn till dina kunskaper och erfarenheter.

Arbetstid: dagtid eller kväll. Under kundens högsäsong kan det även finnas möjlighet att jobba helger. Observera att detta endast gäller under högsäsongen!

Omfattning: Heltid under perioden oktober - årets slut. Finns god chans till förlängning vid god prestation.

Vi kommer ha uppstart löpande under hösten men som senast är start

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager/terminalarbete. Vi ser gärna att du har kört plocktruck och ledstaplare. Det är meriterande om du kan köra motvikt- och skjutstativtruck.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som ambulerande konsult representerar inte enbart dig själv ute hos våra kunder, utan är också ansiktet utåt för Aditro Logistics. Våra värderingar är pålitlighet, dvs att vi stolt gör det som vi har sagt. Vi har också ett innovativt DNA och är inte rädda för nytänkade. Dessutom är vi inkluderande och står med rak rygg tillsammans.

Krav
- Du är tillgänglig på heltid under perioden oktober, november och december
- Truckkort samt erfarenhet av A1-A2
- Kan arbeta både dag och kväll
- Du behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av motvikt- och skjutstativtruck
- Körkort och tillgång till bil

Publicerad den

22-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen