Inaktiv platsannons

Hantverkare/handarbetare till kund i Landvetter! i Göteborg

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Hantverkare/handarbetare till kund i Landvetter!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på !

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du ute efter en långsiktig och trygg arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och du är praktiskt lagd? I så fall har du kommit rätt! Hon våran kund kommer du att få lära dig hantverket att preparera gummi från grunden samt att arbeta med händerna där ingen tidigare efterenhet krävs. Av denna anledning behöver du därför ha rätt inställning och viljan att utvecklas.

I rollen kommer du att erbjudas omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. I rollen ingår allt från planering av arbetet till resultat och kvalitet av leveransen. Du kommer att arbeta mycket hon kund men även i verkstaden med förberedelser samt olika typer av gummitekniska arbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
- Montera utrustning som exempelvis slitgummi, dämpbalkar och skrapor på transportband
- Montera och skarva gummitransportband

Arbetstider: Dagtid, måndag - fredag
Placering: Landvetter

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att mecka med maskiner och bilar, arbetat med snickeri, svetsning, lantbruk eller andra hantverk, alternativt att du har ett mycket stort intresse inom detta. Vidare ser vi även att du är hantverkarskicklig och handlingskraftig samt har en mekanisk förståelse för hur saker fungerar. Vi ser även att du har ett intresse av att lära dig nya tekniker och metoder. Du har lätt för dig att arbeta och planera självständigt och för dig är det viktigt att ditt arbete håller en god kvalitét. I rollen kommer du att arbeta mycket hos kunden och därför är det viktigt att du motiveras av utomhusarbeten samt att leverera god service.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- kunna tala och skriva på svenska obehindrat då arbetet innefattar mycket kundkontakt
- B-körkort manuell

Det är mycket meriterande för tjänsten om du:
- har truckkort för B1 och B3 (motvikt och skjutstativ)
- har språkkunskaper inom tyska
- bor i Landvetter med omnejd
- läst fordon/naturbruk/teknik eller industri på gymnasiet

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Aditro Logistics Staffing med avsikt att inom kort bli överrekryterad av kunden. Tycker du att detta låter intressant borde du söka redan idag då intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Grafik / Design
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Design | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola