Inaktiv platsannons

Säljare Rexel Sätra

Rexel söker efter en Säljare Rexel Sätra.

Om tjänsten

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då vill vi att du söker tjänsten som Säljare till vår butik i Sätra; vår huvudbutik i Stockholm Syd.
Vi söker nu en Säljare med erfarenhet av försäljning och kundservice. Vi ser gärna att du arbetat i butik, kanske med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.
Arbetsuppgifter
Som säljare i vår butik i Sätra ansvarar du för att utveckla butiksförsäljningen genom att se till att butiken alltid är uppdaterad med nyheter och att alla kunder får ett positivt mottagande. Du sköter vanliga butikssysslor och säkerställer att alla kunder får ett positivt kundmottagande. Du planerar och genomför leverantörsevent, produktdemonstrationer och utbildningar för att få butiken att vara en levande mötesplats för våra kunder och leverantörer. Du fungerar som den naturliga länken mellan våra leverantörer och kunder, både samarbetsmässigt, utbildningsmässigt och försäljningsmässigt. Framför allt ska du få våra kunder att alltid känna sig hemma och välkomna på filialen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en dokumenterad vana av kundservice, försäljning och butiksarbete/butiksskyltning. Arbetet innefattar många digitala moment, därför är det viktigt att du har en grundläggande teknisk kompetens. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är extra meriterande om du har en bakgrund inom el eller annan teknisk ;
Personliga egenskaper
Du som söker bör ha ambitionen att ta ledartröjan och få butiken att vara den självklara flaggskeppsbutiken för Stockholm Syd. Du är social och inkluderande och knyter enkelt kontakt och bygger långvariga relationer med alla möjliga olika personligheter. Du är flexibel och lyhörd för våra kunders olika behov. Du älskar att lösa problem och hitta nya vägar till framgång. Om du får välja så gillar du snarare att saker hela tiden förändras än att allt är likadant och ingenting händer. Du gillar att vara del av ett team och att arbeta tillsammans för att nå ;
Fakta om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast vardagar, kollektivavtal ;
Kontakt med oss
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Sök tjänsten redan idag! Vi anställer omgående vid rätt kandidat, så vänta inte med att söka!
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta rekryterande Butikschef Ville Camemyr, som du når på telefonnummer .
Du kan läsa mer om Rexel på ;
Om Rexel Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! Läs mer om Rexel på Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Sätra
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium