Inaktiv platsannons

SYSTEMADMINISTRATÖR i Sandviken

JobBusters söker efter en SYSTEMADMINISTRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Har du en examen inom ekonomi eller IT och något års erfarenhet av IT eller ekonomiadministration? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi en Systemadministratör till vår kund som är en global verksam tillverkare och utvecklare av högförädlade rostfria stål och speciallegeringar! Ditt huvudfokus kommer vara: förbereda den månatliga och kvartalsvisa bokslutsperioden, prognosförberedelse, månatligt underhåll, stöd till end users vid felsökning av incidenter och koordinera och gå igenom incidenten tills en lösning är på plats, uppdatering av stamdata för alla finansiella rapporteringssystem, hantering av begäran om användaråtkomst för det huvudsakliga finansiella rapporteringssystemet, användarinstruktionsdokumentation samt förnya instruktionsmaterial. Du kommer arbeta i ett litet team som arbetar tillsammans och du kommer ha en kollega som arbetar inom samma område.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Akademisk examen inom ekonomi eller IT
- Finansiellt systemstöd/adminbakgrund
- IT admin/koordinator med On-Premium lösningserfarenhet
- Citrix-miljö, BPC-system, ITSM Tool Service, Service Now/Service Portal
- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Systemadministratör hos vår kund tror vi att du är en driven lagspelare med en god kommunikativ förmåga. Vidare är du serviceminded och tycker om att lära dig nya saker!

Lön
Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa till , med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Sandviken, samt delvis på distans. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske . Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Systemadministratör, Administratör, Financial System Support, Finans, Ekonomi, IT, Sandviken, Distansarbete, Remote

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Sandviken
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sandviken | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola