Inaktiv platsannons

Studenter till monteringsuppdrag! i Eskilstuna

Aditro Logistics söker efter en Studenter till monteringsuppdrag!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vill du bli en del av ett företag som idag är en av världens främsta tillverkare av industriella nätverkslösningar för system inom bland annat järnväg och energi?

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande du kommer bland annat arbeta med:

- elektronikmontage av små och stora komponenter
- avsyning, lödning och reparation av kretskort
- jobba med ständigt förbättringsarbete

Din profil
Vi söker dig som är student eller ska börja plugga och vill ha ett långvarigt extrajobb!

För att trivas i denna roll är du en fingerfärdig person och har ett öga för detaljer eftersom du kan komma arbeta med små komponenter.

Du som har förmågan att visa gott engagemang och arbetsvillighet kommer passa bra som vår konsult på detta uppdrag. Du har en positiv framtoning och trivs med att arbeta självständigt men även i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
- Noggrannhet och kvalitetsmedveten
- Tekniskt intresse
- God svenska i både tal och skrift

Eftersom kunden finns utanför Eskilstuna är det viktigt med körkort och tillgång till bil.

Urval och tillsättning sker löpande så sök ansökan redan idag!

Publicerad den

26-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eskilstuna | Utbildning | Deltidsjobb | Gymnasium