Inaktiv platsannons

Vi söker en CNC-Operatör till kund i Skillingaryd i Jönköpings län

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vi söker en CNC-Operatör till kund i Skillingaryd.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Som CNC-Operatör kommer du att köra och övervaka maskiner samt kontrollera att det som tillverkas blir rätt mot specifik ritning. Du kommer att köra truck och leverera produkter till produktion och ut till last yta.
Du som person är noggrann och gillar att jobba i en systematisk arbetsmiljö som ställer höga krav på kvalité och leveranssäkerhet.
Arbetet utförs i en grupp på 2-3 personer.

Arbetsform: Tvåskift
Lön: Fast
Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader via Aditro Logistics Staffing med goda chanser till förlängning antingen hos oss eller hos kund.

Din profil
Som person bör du ha ett intresse för maskiner/robotar och teknik. Vi ser gärna att du har ett öga för kvalité och trivs med att arbeta i grupp med andra.

Du som söker:
* Har tidigare erfarenhet inom industriarbete, gärna som CNC eller maskinoperatör
* Har kunskap inom ritningsläsning och kontroll av tillverkade detaljer
* Har god data och systemvana
* Kan svenska språket i tal och skrift
* Truckkort A+B är ett krav.

Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av robotprogramering, programmering och felsökning
* Har tidigare erfarenhet av MRP/Jeeves

Då vi rekryterar och presenterar kandidater löpande så ser vi gärna att du ansöker redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Axel Håkansson på mejl.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Jönköpings län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola