Speditörer till kommande uppdrag i Göteborg

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Speditörer till kommande uppdrag i Göteborg.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger varje månad!

Arbetsuppgifter
Just nu söker våra kunder i Göteborg både sjö-, väg och flygspeditörer. Oavsett om du har några års erfarenhet från branschen eller nyexaminerad och i början av din karriär är vi intresserade av att träffa dig!

Våra kunder erbjuder flera långsiktiga uppdrag där din anställning förväntas leda till en tillsvidareanställning direkt hos kunden. Uppdraget kan innebära både att du blir anställd av oss och uthyrd till kunden eller att du blir direktrekryerad till kund.

I rollen som speditör kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av att planera och koordinera transporter världen över. Du kommer dagligen att ha kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Du kommer att vara kundernas närmsta kontaktperson där du ansvarar över hela processen från bokning till leverans av transport samt finns till för frågor och håller kunden löpande uppdaterad. I arbetet ingår även fakturering och tullhantering i arbetsuppgifterna.

Din profil
För att du ska lyckas i rollen ser du snabba förändringar som en positiv utmaning samt att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du inte har några svårigheter att arbeta självständigt samt att du är hjälpsam. Vidare ser vi även att du är kommunikativ och du kan på ett naturligt sätt kommunicera med kunder, transportörer samt samarbetspartners.

För att vara aktuell för tjänsterna hos våra kunder ser vi att du:
- Har något års erfarenhet inom spedition och/eller relevant utbildning inom området
- Behärskar svenska och engelska mycket bra i både skrift och tal
- Har goda datorkunskaper (Office-paketet och affärssystem)
- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av import/export

Låter detta intressant? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Har du några funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elise Hansen på e-post med din ansökan – vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

22-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen