Inaktiv platsannons

Servicemontör till kund i centrala Göteborg!

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Servicemontör till kund i centrala Göteborg!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på !

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicemontör kommer du arbeta i ett team på 6-10 personer. Arbetet är förlagt på en byggarbetsplats där den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att montera slang och avlopp samt koppla el och sätta upp eluttag enligt ritningar. Utöver det kommer du även montera drag- och högskåp samt sätta upp lister. Framöver kommer även montering av möbler att förekomma.

Tjänsten är placerad i centrala Göteborg och arbetstiden är 07-16 måndag - fredag. Uppdraget sträcker sig inledningsvis fram till juni men det finns god chans för förlängning då kunden satsar mycket på att expandera.

Arbetstider: Måndag - Fredag, dagtid
Omfattning: Heltid
Placering Centrala Göteborg
Start: Omgående

Din profil
För att du ska trivas i rollen ser vi att du har förståelse för teknik och mekanik samt är hantverkarskicklig och handlingskraftig. Du har även ett öppet förhållningssätt att lära dig nya metoder, agerar professionellt, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Vidare ser vi också att du är noggrann och ser till att ditt arbete håller hög kvalité. Då du kommer att arbeta i en mindre grupp med dina kollegor är den personliga lämpligheten viktig.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha tidigare erfarenhet av hantverksarbete (exempelvis snickeri, byggproduktion, montör eller liknande)
- Kunna läsa ritningar
- Behärska svenska obehindrat i skrift och tal då arbetet medför mycket kundkontakt

Vi ser det även som meriterande om du:
- Har B-körkort
- Har studerat industri-, naturbruks- eller teknikprogrammet på gymnasiet

Eftersom vi löpande bjuder in till intervjuer kan tjänsten komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

29-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola