Inaktiv platsannons

Vi söker bandare/emballerare till kund i Jönköping

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vi söker bandare/emballerare till kund i Jönköping.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett flertalet bandare/plastare till vår kund i Stigamo.

Arbetsuppgifterna går ut på att banda, emballera och plasta inkommande gods. Det kan också förekomma endel tunga lyft så vi ser gärna att du är positiv till att arbeta fysiskt.

Arbetet är på heltid och det finns möjlighet att arbeta både dagtid och ständig kväll.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och kan arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är en lagsspelare då arbetet innebär mycket samarbete och kommunikation med övriga medarbetare.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lager/logistik och emballering, men inget krav. Truckkort är meriterande.
Körkort är ett krav vid arbete ständig kväll.

Då vi söker personal omgående så ser vi gärna att du ansöker redan idag, då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare på mejl

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola