Inaktiv platsannons

Vill du arbeta deltid som chaufför! i Borås

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vill du arbeta deltid som chaufför!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven person som vill arbete deltid som chaufför hos en av våra kunder i Borås. Vi söker dig som har C-körkort och erfarenhet från att köra lastbil. Du kanske redan jobbar som chaufför i dagsläget och är sugen på nya utmaningar.

Vänligen observera att det krävs att du har en annan sysselsättning på sidan av i form av annat arbete eller studier för att du ska kunna arbeta extra hos oss och därmed vara aktuell för denna tjänst. Arbetstider är vardagar dag och kväll. För att trivas som konsult ska man även vara flexibel och tycka att det är roligt att jobba hos olika kunder med olika arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som:

- Har C-körkort
- Har stor körvana
- Kan arbeta självständigt
- Noggrann
- Ansvarsfull
- Har hög arbetsmoral
- Annan sysselsättning på sidan av då denna tjänst är på deltid.

Vill du bli en del av vårt företag? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss då urval sker löpande!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borås | Logistik / Transport | Deltidsjobb | Grundskola