Inaktiv platsannons

Vi söker erfarna plocktruckförare i Jönköping

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vi söker erfarna plocktruckförare.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du en effektiv, snabblärd och noggrann person som trivs med ett fysiskt arbete och som söker nya utmaningar? Då har vi rätt jobb till dig!

Du kommer ha en roll som ambulerande konsult, vilket innebär att du tar uppdrag hos våra kunder. Som plocktruckförare är din främsta huvuduppgift att köra plocktruck och ledstaplare. Vi ser gärna därför att du har erfarenhet och behärskar dessa truckar väl.
Arbetet kan även innebära andra arbetsuppgifter som exempelvis lossning, lastning, inventering och sortering. Det är därför viktigt med ett flexibelt förhållningssätt.

Arbetsuppgifterna kommer främst vara:
- Truckkörning av plocktruck och ledstaplare
- Lossa och lasta varor
- Ta emot leveranser

Arbetstid: dagtid

Omfattning: heltid

Start: omgående

Din profil
Vi söker dig som gillar att arbeta mot tydliga mål och har erfarenhet av truckkörning, lagerarbete och/eller terminalarbete. Truckkort för plocktruck och ledstaplare är ett krav och det är meriterande om du kan köra motvikt- och skjutstativtruck.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som ambulerande konsult representerar inte enbart dig själv ute hos våra kunder, utan är också ansiktet utåt för Aditro Logistics. Våra värderingar är pålitlighet, dvs att vi stolt gör det som vi har sagt. Vi har också ett innovativt DNA och är inte rädda för nytänkande. Dessutom är vi inkluderande och står med rak rygg tillsammans.

För att vara aktuell för rollen behöver du:
- Behärska svenska i både tal och skrift
- Ha truckkort samt god erfarenhet av plocktruck och ledstaplare
- Ha erfarenhet av lagerarbete, terminal eller dylikt

Meriterande
- Erfarenhet av motvikt- och skjutstativtruck
- Körkort och tillgång till bil

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag!

Publicerad den

21-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola