Inaktiv platsannons

Vi söker behovspersonal inför kommande högsäsong! i Jönköping

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vi söker behovspersonal inför kommande högsäsong!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du en effektiv, snabblärd och noggrann person som trivs med ett fysiskt arbete och som söker ett extra arbete? Då har vi rätt jobb till dig!

Snart är det högsäsong för oss på Aditro och hos våra kunder därför söker vi dig som har en sysselsättning på minst 50% och som kan arbeta minst 3 eller 4 gånger i veckan under oktober, november och december månad.

Vi söker dig som kan arbeta extra inom något av följande arbetsmoment:

*Lager och truckkörning
*Montering
*Autostore och packning
*Däckskiftning och lossning

Din profil
Vi söker dig som är studerande, idrottare eller som innehar ett annat arbete som motsvarar minst 50%. Vi ser gärna att du har arbetat inom lager/industri tidigare, men det är inget krav.

Stallkrav:
- Du är tillgänglig minst 3 gånger i veckan under perioden oktober, november och december
- Kan arbeta både dag, kväll och helger om det behövs.
- Du behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av arbete inom lager/industri/autostore/verkstad
- Truckkort samt erfarenhet av framförallt A1-A2 nivå.
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som ambulerande konsult representerar inte enbart dig själv ute hos våra kunder, utan är också ansiktet utåt för Aditro Logistics. Våra värderingar är pålitlighet, dvs att vi stolt gör det som vi har sagt. Vi har också ett innovativt DNA och är inte rädda för nytänkande. Dessutom är vi inkluderande och står med rak rygg tillsammans.

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser positivt på om du kan börja omgående.

Vid frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på mejl.

Publicerad den

01-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | HR / Management | Deltidsjobb | Grundskola