Inaktiv platsannons

Fordonsmontör i Göteborg

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Fordonsmontör.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på !

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden!

Arbetsuppgifter
Har du en bakgrund av mekanik/teknik eller har erfarenhet av montering? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vår kund i Torslanda efter fordonsmontörer där du kommer att erbjudas en arbetsplats som präglas av ett gott förhållningssätt och en trygg miljö. Vi ser att du har en hög arbetsmoral och värdesätter en långsiktighet i arbetet.

Tjänsten som fordonsmontör innebär bland annat:
- Montering av komponenter på bilar
- Tillhörande arbetsuppgifter såsom städning av den egna arbetsplatsen
Kvalitétskontrollering
- Ut- och inkörning av bil på anvisad plats

Placeringsort: Torslanda
Arbetstid: måndag – fredag, dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
Låter detta som något för dig? Vi söker dig med ett intresse för bilar och teknik, är praktiskt lagd samt snabblärd. Tjänsten innebär att du kan arbeta utifrån instruktioner och ritningar på ett strukturerat sätt och meriterande ser vi är om du har en bakgrund inom fordon, el- och mekanik samt montering eller har ett intresse för bilar.

Vi söker dig som:
- Har ett rent belastningsregister. Detta är ett krav från vår kund då arbetsplatsen räknas som ett säkerhetsklassat område.
- Behärskar svenska obehindrat i skrift och tal. Detta krävs då du behöver kunna ta till dig säkerhetsskrifter och rutiner på plats.
- Har B-körkort för manuell bil. Detta behövs då du behöver köra ut och in bilar på anvisad monteringsplats.

Meriterande ser vi om du:
- Har utbildning inom el och energi alternativt tidigare erfarenhet av elektronikmontage då arbetet innebär elektriskt montage.
- Har ett stort intresse för bilar eller en utbildning med fordonsteknisk inriktning.

Lägg märke till att vid en anställning kommer drogtest och bakgrundskontroll att utföras.

Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag då rekrytering och tillsättning sker löpande. Välkommen!

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola